Wij hebben gekozen voor Heino!

Lokaal Alternatief gaat met vele kopstukken de gemeenteraadsverkiezingen in. Kandidaten die stuk voor stuk hun hart voor Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis op de goede plek hebben en dit de komende vier jaar gaan waarmaken.

De kandidaten voor Lokaal Alternatief zijn Egbert den Daas, Dick Buitenkamp, Jan Datema, Arnoud Wierdsma, Jolanda Hofman, Aaf Koopmans, Margreet Wassink – Beerekamp, Nienke Nijland-van Egmond en Maarten Metz.

Lijsttrekker blijft Egbert den Daas. Deze door de wol geverfde docent geschiedenis heeft de afgelopen raadsperiode aangewend om veel Heinose zaken voor het voetlicht te brengen. En met succes want Heino kwam, mede dankzij hem, veelvuldig en positief in het nieuws. Het behoud van de voorzieningen en een aantrekkelijk centrum in Heino zijn volgens Egbert één van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren.

Den Daas wordt bijgestaan door Dick Buitenkamp: een ras-Heinoër die nagenoeg zijn hele leven al in Heino heeft doorgebracht. Buitenkamp is gepokt en gemazeld in het sportieve leven, zowel actief als bestuurlijk. Dat zwembad De Tippe voor Heino behouden blijft staat voor hem bijvoorbeeld buiten kijf want ‘in Heino gebeurt het’ volgens Dick.

Lokaal Alternatief wordt wat ideeën betreft gevoed door Arnoud Wierdsma. Deze import Heinoër heeft als voormalig ondernemer een scherp oog voor verbeterpunten in zijn dorp: zowel op het sociale vlak als op het zichtbare ‘uiterlijke vlak’: ‘Heino wordt mooier!’ is dan ook zijn motto.

Tien serieuze en enthousiaste kandidaten voor een partij waarbij de belangen van Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem in goede handen zijn.

 

 

 

Eén gedachte over “Wij hebben gekozen voor Heino!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *